Venezia Italia – Reiseguide

En av vakre byen i Italia, Venezia er kjent over hele verden for sin fantastiske arkitektur og miles av kanaler. Bestående av flere separate øyer forbundet med en rekke historiske broer, kanaler og fortau, besøker Venezia hvert år av mange tusen turister.

Venezia er hjem til noen av verdens mest imponerende bygninger, imponerende museer og kunstgallerier, og et stort utvalg av de beste restaurantene, Venezia har mye å tilby og sjelden skuffer.

Sentral Venezia består av seks hovedregioner, Cannaregio, Castello, Dorsoduro, Santa Croce, San Polo og San Marco, hver full av lokal sjarm og appell. En av de mest berømte landemerkene i byen, San Marco Square er det eneste offentlige torget i Venezia, og tilbyr en rik arv. Planerar att shoppa i Venezia, kolla in de olika erbjudandenen på dinareklamblad.se

Noen av de mest fremragende kunstgalleriene og museene i byen er Marciano-museet, det arkeologiske museet (Museo Archeologico), Accademia-galleriet og Contini-galleriet. Den vanne Venezia er også hjemsted for et overraskende antall grønne områder og parkområder, som den kongelige hagen (Giardinetti Reali) og Giardino Giusti.

Vastaa